Urejanje okolice Pori

Smo podjetje, ki strankam nudimo celostno ureditev in vzdrževanje okolice že več kot 10 let.

Skrbimo za zelene površine, vrtove, okrasne gredice, trate, izdelujemo ribnike, namakalne sisteme in obrezovanje. Zavzamemo se za vsak vrt posebej in skupaj z vašimi željami in našo strokovno pomočjo najdemo skupne rešitve in vaš vrt bo zasijal v vsej svoji lepoti.

Strankam zagotavljamo, da bo vaša okolica strokovno načrtovana, prilagojena vašim zahtevam tako vizualnim, uporabnim in primerna zahtevnosti.

 

Kontakt: 031 650 826

Načrtovanje

Z dobro ustvarjenim načrtom vam ustvarimo popolno sliko končnega izgleda.

Priprava terena

Dobra priprava terena je ključen element za kvaliteten končni produkt.

Zasaditve

Poskrbimo za kvaliteten izbor rastlin in materialov za vašo okolico.

Urejanje - izvedba

Dovršenost opreme in dobro zasnovan načrt pripelje do lepe in vitalne okolice.

Zakaj bi izbrali prav nas?

Oblikujemo in pripravimo teren (planiranje parcel, dovoz in odvoz zemlje, odstanitev obstoječe vegetacije).

Skrbimo za zelene površine, vrtove, okrasne gredice, trate, sejemo ali polagamo travne ruše, izdelujemo ribnike, namakalne sisteme, obrezovanje, skalnjake, vodne motive...

MLADA, IZKUŠENA EKIPA: Posredujemo vso potrebno znanje, energijo, ljubezen do narave in vsega lepega, kreativnost in odločnost. Zavzamemo se za vsak vrt posebej. Z vašimi željami in našo strokovno pomočjo najdemo skupne rešitve.

KVALITETNO DELO: Strokovna usposobljenost, opremljenost z mehanizacijo, uspešno načrtovanje, izvedbo, vzdrževanje in svetovanje pri uspešni ureditvi vam ljubih površin. Vaša okolica bo strokovno načrtovana ter prilagojena vašim zahtevam.

Več o nas

VZDRŽEVANJE VRTOV

Po končani storitvi površine vzdržujemo po dogovoru.

Izvajamo košnje, vertikuliranje travnih površin, gnojenje, obrezovanje okrasnih grmovnic in živih mej, sejanje enoletnic in čebulnic. Za posajeno okrasno drevnino in posajeno oz. položeno travo nudimo garancijo za eno rastno dobo.

Storitve

Vrt, zelenica, parkovne površine in druge storitve so pomemben element okolice, v kateri bivamo. Njihova urejenost je najlepša dobrodošlica vsakega obiskovalca.

Naše delo

Naša ekipa nudi kvalitetno in celostno UREDITEV in VZDRŽEVANJE vaše okolice. Nudimo storitve kot so košnja trave, sejanje trave, polaganje travnega tepiha, urejanje okolice, urejanje vrtov, izdelavo ribnikov...

Kontaktirajte nas

KONTAKT

Pri Brančurniku 18,
2391 Prevalje

Telefon: 031 650 826
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

Kontaktirajte nas

Poiščite nas