O našem

Podjetju

Smo podjetje, ki strankam nudimo celostno ureditev in vzdrževanje okolice že več kot 10 let. Smo mlada skupina, ki skrbimo za zelene površine, vrtove, okrasne gredice, trate, izdelujemo ribnike, namakalne sisteme in obrezovanje.

Zavzamemo se za vsak vrt posebej in skupaj z vašimi željami in našo strokovno pomočjo najdemo skupne rešitve in vaš vrt bo zasijal v vsej svoji lepoti. Strankam zagotavljamo, da bo vaša okolica strokovno načrtovana, prilagojena vašim zahtevam tako vizualnim, uporabnim in primerna zahtevnosti.

Za svoje delo smo strokovno usposobljeni in opremljeni z mehanizacijo, ki nam omogoča kvalitetno delo.

Strankam in njihovi okolici bi radi posredovali vso potrebno znanje, energijo, ljubezen do narave in vsega lepega, kreativnost ter odločnost, ki so ključne sestavine za uspešno načrtovanje, izvedbo, vzdrževanje in seveda tudi svetovanje pri uspešni ureditvi vam ljubih površin.

NAČIN IZVEDBE

Za izvedbo in prvo srečanje se lahko z nami dogovorite preko telefona, e-pošte ali pa pošljete povpraševanje. Najprej si naša ekipa celostno ogleda teren, ki ga nato analizira in sledi ter upošteva vaše želje glede ureditve vrta.

Za vas izdelamo zasaditveni načrt v posebnem programu. V tlorisu prikažemo rastline in grajene strukture, da si celotno obliko lažje predstavljate. Nato se dogovorimo za ponovno srečanje, kjer si ogledamo predlog ureditve. Ko so želje in mnenja usklajena, se prične izvedba.

Skrbno izberemo rastline, ki so si med seboj kompatibilne, zato da se kasneje izognemo motečim kombinacijam in nepotrebnim nakupom.

Načrtovanje in svetovanje

Z vami do popolnega izgleda

Najprej stranki pripravimo kompletni zasaditveni načrt na podlagi njihove okolice – zajema vse od ogleda okolice, svetovanja, izrisa načrta, da si stranka lažje predstavlja celotno postavitev, pa do izvedbe.

Nudimo vzdrževanje skozi celo leto

Pomembno je, da se površine pravilno vzdržujemo in negujejo, zato vam nudimo vzdrževanje skozi celotno leto. Vašo okolico nam lahko zaupate tudi, če ste od doma.

Zgodaj spomladi poskrbimo za obrezovanje dreves, grmovnic, živih mej.

Skozi celo leto poskrbimo za košnjo trave. Trate oskrbujemo z rednimi košnjami, jo po potrebi gnojimo in škropimo proti boleznim ter plevelom, prav tako po potrebi prezračimo in posujemo z kremenčevim peskom. 

V jesenskem času nudimo obrezovanje vseh vrst dreves, grmovnic, žive meje in ostalih rastlin.

Zakaj bi izbrali prav nas?

Naše prednosti

Za vas samo najboljše

Oglejte si naše storitve

KONTAKT

Pri Brančurniku 18,
2391 Prevalje

Telefon: 031 650 826
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

DELOVNI ČAS

Po dogovoru.

Kontaktirajte nas

Poiščite nas